مرجع تخصصي موبايل
 
نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 8
دیروز : 3
افراد آنلاین : 1
همه : 63
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس
نكته مهمي كه لازم است در مقدار پيمانه شعله زرد بدانيد اين است كه هر اندازه پيمانه اي كه انتخاب ميكنيد بايد با همان پيمانه آب و شكر به نسبت چند برابر براي شعله زرد استفاده كنيد. يعني اگر يك پيمانه برنج ميگيريد بايد با همان پيمانه 2 ليوان شكر و 6 ليوان آب استفاده كنيد. اين نسبت در مورد درست كردن شعله زرد متداول است. طرز تهيه شله زرد خوشمزه و لذيذ ابتدا بايد برنج را شسته و به مدت 12 الي 24 ساعت از شب قبل با 12 الي 13 ليوان آب خيس كنيد و موقع پخت در ظرف مناسب با حرارت نسبتا زياد قرار ميدهيم و در قابلمه را نيمه بسته قرار ميدهيم تا آب برنج بجوش آيد. در اين مرحله نبايد اصلا برنج را هم بزنيد. جوش آمدن آب برنج شله زرد در اين مرحله ميتوانيد زعفران را آب كنيد و خلال بادام را با يك استكان گلابي كه داشتيم خيس ميكنيم تا عطر بادام چند برابرشود. اضافه كردن زعفران به شله زرد آب كردن زعفران براي اضافه كردن به شله زرد اضافه كردن زعفران آب كرده به شله زرد دقت در ميزان ريختن زعفران آب كرده در شله زرد وقتي برنج شكفته شد و آب را در خود جذب كرد حرارت را كم كنيد و در اين مرحله بايد برنج را هم بزنيد.نكته مهم و قابل توجه در اين مرحله اين است كه نبايد ديگر به برنجتان آب اضافه كنيد چون اين كار باعث مي شود شله زرد آماده شده شما موقع خوردن و قاشق زدن آب بيندازد. مرحله هم زدن برنج و كم كردن درجه حرارت وقتي برنجتان كاملا شفته شد و به اصطلاح وا رفت بايد شكرتان را اضافه كنيد و هم بزنيد و اصلا نگران نباشيد كه برنجتان در حال سفت شدن بود چون با اضافه كردن شكر برنج دوباره شل مي شود و به هيچ وجه آب به برنجتان اضافه نكنيد و همين طور مدام به مدت يك ربع هم بزنيد تا ته نگيرد . بعد از اينكه اين زمان طي شد ميتوانيد خلال بادام و گلابتان را كه در هم مخلوط بودند را به مواد شعله زردتان اضافه كنيد و به مدت 5 الي 10 دقيقه اجازه دهيد با بقيه مواد بپزد و آرام هم بزنيد بعد از اين مرحله زعفران دم كشيده شده تان را بريزيد و به مدت 10 دقيقه اي هم بزنيد. اضافه كردن خلال بادام و گلاب به مواد شله زرد هم زدن خلال و گلاب و مخلوط كردن آن ها با مواد شله زرد بايد اندازه زعفران تان طوري باشد كه شعله زردتان رنگ نارنجي بگيرد بعد از اين مرحله كره را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و بعد براي اينكه شعله زردتان شفاف شود از مقدار روغن مايع گفته شده استفاده ميكنيم بعد از 5 تا 10 دقيقه جوشيدن كره با بقيه مواد در ظرف را ميگذاريم تا كاملا دم بكشد و بعد در ظرف مناسب سرو ميكنيم و به دلخواه تزيين ميكنيم. نوش جانتان. و در نهايت شله زرد شما آماده است .ر
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ ] [ ۰۶:۳۵:۱۸ ] [ مازيار ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By geblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
آرشيو مطالب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب